Óvakodjon az olcsó ablakpárkányoktól!

Mivel jár, ha ilyet választ és melyek a jó minőségű párkány ismérvei?

Képzelje el, hogy orosz rulettet játszik egy egylövetű csőre töltött fegyverrel. Még csak kockáztatásnak sem lehetne nevezni, automatikusan a rosszat kapja. Pontosan ez jellemzi az olcsó ablakpárkányt. Ugye mennyire bosszantó tud lenni, amikor egy termék megvásárlása után csalódnia kell abban? „Olcsó húsnak híg a leve.” - szokták mondani.

Biztosan Ön sem szeretné azt tapasztalni, hogy nemrég feltett színes műanyag párkánya fakulni kezd. Vagy azt, hogy felragasztáskor még szép sima a fehér műanyagpárkány felülete, majd kisebb-nagyobb egyenetlenségek jelennek meg rajta. És ne gondolja azt, hogy ez ragasztási probléma!

Elég kiábrándító tud lenni az is, amikor a belső párkánya letörléséhez arrébb tesz egy közepes méretű virágcserepet és azt látja, hogy az megkarcolta, letörölhetetlen foltot hagyott vagy szemmel láthatóan benyomta a felületét. De ugyanez történik ha valaki kívülre tesz fel olcsó párkányt.

Bizonyára a fentiek egyikét sem szeretné megtapasztalni.

Akkor milyennek kell lennie a jó minőségű ablakpárkánynak?

Félreértés ne essék, a jó minőség nem feltétlenül drága. Viszont az a párkány, amelyik gyanúsan olcsó, közel sem képes az alábbiak egyikét sem nyújtani:

  • UV stabilitás – nyugodt lehet párkánya külleme felől, mert ha ez megvan, évek múlva sem fog kifakulni.
  • Csak a rossz anyagminőség miatt fordulhat elő, hogy már a szállítás közben törik a termék. A jó párkány masszív, ugyanakkor eléggé rugalmas ahhoz, hogy egy enyhe hajlítástól ne törjön el.
  • A súly sok mindenről árulkodik. Miért venne bárki is komolyan egy pillekönnyű műanyagpárkányt. Érződik, hogy kispórolták az anyagot. Hacsak nem karbonszálas, mint egy versenyautó... Szóval a gyanúsan könnyű párkány NEM párkány!
  • Ugyanígy a falvastagság sem mindegy. Hogyan is lehetne erős az az ablakpárkány, aminek olyan vékony a falvastagsága, hogy szinte már átlátszó?
  • A műanyag fajtáknál alapkövetelmény a kereszt merevítés. Ha valaki olyat kínál Önnek, amiben ez nincs meg, szóba se álljon vele! A megtekeredett, vetemedett párkány nem szép látvány.

Mondanom se kell, hogy ezek a tulajdonságok mind az időtállóságot jelentik. Mennyivel korrektebb, ha olyan párkányt kap, amiről tudja, hogy nem igazán karcolódik, bármilyen szélsőséges időjárás után változatlanul tartja színét, felületi jellemzőit.

Ha ablakpárkányt választ, ne engedjen ezekből a szempontokból. Az a forgalmazó, aki tudja, hogy hosszú távon nem éri meg gyenge minőséggel kockáztatni, még extrákat is ad a termékhez. Ilyen például az ajándék párkányvég, vagy a részletes mérési és felszerelési útmutató.
És hogy hol talál jó minőségű ablakpárkányt ilyen extrákkal?

Nézzen szét a Párkányáruház kínálatában!>>

 

 

Ügyfélszolgálat

Rendeljen telefonon most!
+36-30/355 9473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com


Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj 1390 Ft
Előreutalással 990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
30 000 Ft feletti rendelésnél

royal sprint

Különleges ajánlat

Univerzális párkány fehér műanyag 15 cm

3170 Ft / méter helyett

Ára: 2090 Ft / méter

A párkány végzárókat
ajándékba adjuk.

Olcsóbb, mint az
ablakosoknál.

Ön is
fel tudja szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.