Mit kell tudni a műanyag típusokról?

Milyen információk tudatában álljunk neki a műanyag ablakpárkányok kiválasztásának?


Szeretne olyan műanyag ablakpárkányokat rendelni, amelyek minden igényének tökéletesen megfelelnek? Tőlünk megkap minden fontos információt, amire csak szüksége lehet.

Az egyik leglényegesebb dolog, hogy a méret két tényezőből tevődik össze. A termékek leendő hosszúságát úgy határozhatja meg, ha leméri az ablakkáva hosszát, tehát az ablakkeret szélességét. A párkányok szélességét pedig a falsíktól az ablakkeretig mért távolság adja. Műanyag párkányok esetén kültérnél 5 cm-t érdemes ráhagyni, hogy megóvjuk a homlokzatot a lefolyó csapadék szennyeződéseitől. Beltéri darabok esetén tetszés szerint szabható meg a ráhagyás.

Semmiképpen sem mindegy milyen párkányt választ, ezért fontos vásárlás előtt nagyon részletesen tájékozódni. A webáruházban minden fontos tényezőről tájékozódhat. Ha ezeknek az információknak a tudatában van már nyugodtan nekiláthat a keresésnek.


Hogyan építhetők be házilag?

Nagyon fontos úgy kialakítani a párkányok helyét, hogy egy teljesen vízszintes és sima felületet kapjunk. Ez a könnyű és tartós felragasztás érdekében feltétlenül szükséges. Lényeges momentum az is, hogy a felragasztás előtt teljesen portalanítsuk a felületet. Először ragasztó nélkül illesszük a helyére, hogy megbizonyosodjunk biztosan jó a méret. Ezután már a beépítés gyerekjáték, amelyhez remekül használható segédletet talál a weboldalunkon. Sokan idegenkednek a saját kezű munkától, pedig ebben az esetben egy nagyon egyszerű feladatról beszélünk, amelyhez telefonon vagy emailben is nyugodtan kérhet segítséget.


Milyen hasznos tulajdonságaik vannak?

Kemény műanyagból készülnek és kamrás szerkezetűek. Rendkívül nagy állóképességgel rendelkeznek, így hosszú az élettartamuk is. Teljes mértékben UV állóak, nagyszerűen bírják az erős fényt és a magas hőmérsékletet. Nagy méretválasztékkal rendelkeznek, mivel szélességüket tekintve 6 méretben kaphatók, a hosszúságuk pedig tetszőlegesen szabható meg. Nemcsak a nagy hőnek,de a fagynak is remekül ellenállnak. Bírják a nedvességet, ezért beltérnél a fürdőszobában is használhatók. Egyszerű a felszerelésük, házilag is elvégezhető és utána könnyen karbantarthatók és tisztíthatók. Egy védőfóliával vannak bevonva, ezért beépítés során nem sérülnek meg. Ezt a fóliát csak minden munka elvégeztével érdemes eltávolítani.

Alapszínük a fehér, de többféle választék is van belőlük. Mivel nem hagy nyomot rajtuk semmilyen folyadék és nem is sárgulnak be, így nem is kell utólagos festést végezni. Ha esetleg nem jó a hosszúság nagyon könnyen, egy fűrész segítségével a megfelelő méretre vághatók. Ha csak a párkányai szorulnak cserére nem kell a harmónia miatt kicserélnie az ablakait is, mivel régi ablakokhoz is nagyszerűen beszerelhető.


Mit kell tudni a választható párkányvégekről?

A műanyag párkányokhoz is beszerelhetők az univerzális párkányvégek, amelyek bármelyik szélességnél alkalmazhatók. Választhatók fehér és aranytölgy színekben. A kültéri műanyag párkányokhoz használható végek fehér színben kaphatók és maximum 20 cm szélességig szerelhetők. Az alumínium párkányvégek pedig alumínium és lindab párkányokhoz valók, amelyeket fehér és barna színekben gyártanak. Persze nem kell egyedül eldöntenie azt, hogy Önnek melyikre van szüksége, mert tőlünk erről is érdeklődhet. Intézze webáruházunkon keresztül a műanyag ablakpárkányok vásárlását és minden párkányvéget ajándékba küldünk Önnek!

 

Ügyfélszolgálat

Rendeljen telefonon most!
+36-30/355 9473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com


Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj 1390 Ft
Előreutalással 990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
30 000 Ft feletti rendelésnél

royal sprint

Különleges ajánlat

Univerzális párkány fehér műanyag 15 cm

3170 Ft / méter helyett

Ára: 2090 Ft / méter

A párkány végzárókat
ajándékba adjuk.

Olcsóbb, mint az
ablakosoknál.

Ön is
fel tudja szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.