Ablakpárkány ár

Honnan lehet megtudni, hogy milyen a jó ablakpárkány árlista?

Ugye szeretné tudni, hogy az ablakpárkány ár mekkora nagyságú az egyes termékeknél? Nézzük meg, hogy miből is tevődik össze ez.

A párkány ár a párkányból és a párkány végből tevődik össze. A párkányvégből 2 db kell, a párkány mindkét oldalára, tehát duplán kell számolni. Enélkül is fel lehet szerelni a párkányt, de a legtöbb esetben nem érdemes. Viszont van olyan párkány, ahol az ablakpárkány ár nem tartalmazza a párkányvéget. Ilyen a retro lindab ablakpárkány. Ugyanis ehhez a típushoz nem kell párkányvég.

Ebben az áruházban a műanyag ablakpárkány ár úgy van kalkulálva, hogy a párkányvég ajándék hozzá. A lindab ablakpárkány árak pedig féláras vagy ajándék párkányvéget tartalmaznak.

Miért jó Önnek ez a fajta ablakpárkány árlista?

Azért, mert az ajándék párkányoknál nem kell keresgélni az ablakpárkányhoz való párkány végzárót, mert azt automatikusan megkapja.

Azt nem kell ecsetelni, hogy a legolcsóbb nem mindig a legjobb minőségű. Az ablakpárkány ár egy kifejezetten jó minőségű, kevésbé törékeny fajtára lett kidolgozva. Így Önnek nem kell évek múlva rohangálnia, hogy az olcsó ablakpárkány tönkrement. Erről a témáról bővebben olvashat ezen a lapon.

A konkrét ablakpárkány árak pedig, itt az áruházban megtalálhatók. Válassza ki a megfelelő terméket és megtalálja az ablakpárkány árlistát is hozzá.

 

Ügyfélszolgálat

Rendeljen telefonon most!
+36-30/355 9473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com


Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj 1390 Ft
Előreutalással 990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
30 000 Ft feletti rendelésnél

royal sprint

Különleges ajánlat

Univerzális párkány fehér műanyag 15 cm

3170 Ft / méter helyett

Ára: 2090 Ft / méter

A párkány végzárókat
ajándékba adjuk.

Olcsóbb, mint az
ablakosoknál.

Ön is
fel tudja szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.